Suslight

1 / 23
sus cube
2 / 23
sus cubes
3 / 23
sus deco
4 / 23
sus sense
5 / 23
Oak
6 / 23
Square-rust
7 / 23
sus square-black
8 / 23
9 / 23
diamand
10 / 23
reverso
11 / 23
sus tube 11ø bij 17.5L
12 / 23
sus slim mono 128x60
13 / 23
sus slim duo 158x60
14 / 23
sus sphere black ø10cm
15 / 23
sus sphere RVS ø10cm
16 / 23
sus wall line 500
17 / 23
sus wall line 1000
18 / 23
sus small sun ø80
19 / 23
sus sun 104
20 / 23
sus big sun ø180
21 / 23
22 / 23
23 / 23

Nu in onze showroom een lichtbelevingsruimte. Een sfeervolle donkere ruimte, waar de verlichting van Suslight overdag beter te bekijken is.

Maak een afspraak om te komen kijken.


Creëer een prachtige sfeer in uw tuin met Suslight buitenspots!

Iedere tuin is geschikt voor LED buitenspots. De buitenspots van Suslight zijn dusdanig veelzijdig dat iedere tuinontwerp wordt gecomplementeerd met de Suslight LED buitenspots. De buitenspots zijn zo ontworpen dat deze niet opvallen in de tuin. Zowel overdag als ’s nachts gaan ze perfect op in de omgeving. Dit komt dankzij het compacte formaat en de speciale donkere matte kleur. Ondanks het formaat zijn de Suslight buitenlampen uitzonderlijk krachtig. Een van de meest krachtige lampen in dit formaat met warm licht in de markt. Dankzij de warme lichtkleur, het compacte formaat en donkere matte kleur complementeren de Suslight buitenspots ieder tuinontwerp!

Wij staan voor u klaar om uw tuin of veranda prachtig te verlichten.

De Suslight LED buitenspots bieden onbeperkte mogelijkheden. Zonder moeite paden verlichten of de gevel van het huis. De bomen in de tuin, of langs de rand van de tuin. Neem de pergola mee in het lichtplan of juist de schutting voor een ruimtelijk beeld. Dankzij de vrijheid die het Suslight 24V Quick-Safe Connect System biedt zijn grote afstanden en hogere vermogens eindelijk mogelijk op veilige laagstroom. 
Houdt altijd rekening met de richting waarin de spot straalt. Ondanks dat de lichtbron diep in het armatuur verwerkt is verblindt de lichtbundel wel bij directe inkijk. Door de LED buitenspot zo te plaatsen dat deze onmogelijk recht in de ogen schijnt gaat de aandacht uit naar de tuin. Alleen zo komt de tuin het best tot zijn recht.

Tuinverlichtingsplan met grondspots en S.V.P. Suslight

Grondspots zijn één van de meest veelzijdige lampen voor in de tuin. Dankzij het lage profiel zijn de grondspots perfect weg te werken. Hierdoor zijn kleine accenten te maken. De grondspots van Suslight zijn hier uitermate geschikt voor. Maar ook voor grote accenten biedt Suslight volop mogelijkheden. Dankzij de jarenlange ervaring van Suslight komt de volledige Sus Sun grondspots lijn met 5 jaar volledige garantie. Zelfs in een oprit, de grondspots zijn ontworpen voor een directe belasting van 2.500KG.

(S)feer, (V)eiligheid en (P)reventie zijn de drie dimensies die terugkomen in een compleet tuinverlichtingsplan. De Suslight grondspots zijn zo ontworpen dat deze perfect functioneren binnen de drie dimensies. Van oriëntatieverlichting tot het verlichten van grote bomen of gevelverlichting. De grondspots van Suslight verlichten vanaf een paar centimeter tot 25 meter hoogte!

De gevel van het huis verlichten krijgt een steeds prominentere rol. Dankzij de vele mogelijkheden voor gevelverlichting is met de Suslight grondspots de perfecte combinatie te bereiken met S.V.P. Maar vergeet vlonderspots of padverlichting niet. Werk daarna langzaam de tuin in om solitaire bomen aan te lichten of hoge grassen in de borders. De Small Sun + Cover is daarnaast uitermate geschikt als trapverlichting. Prettig diffuus licht dat over de treden straalt, is naast veilig, ook een prachtig gezicht.

Wandlampen voor buiten door Suslight

Wandlampen zijn niet meer weg te denken in de moderne tuin. Wandlampen geven het huis, de schutting, de schanskorf of de buitenkamer de finishing touch. De Suslight wandlampen zijn de perfecte combinatie tussen esthetiek, kwaliteit, lichtontwerp en duurzaamheid. Dankzij doordacht productontwerp zijn de wandlampen waterdicht. Samen met de Suslight lichtbron en het gepoedercoate aluminium ontstaat er een lamp die jaren buiten mee gaat. Bij Suslight betekent dit standaard 5 jaar volledige Suslight garantie.