GrasArt

Houtenveranda.nl dealer van GrasArt 

Bij Houtenveranda.nl kunt u terecht voor uw vraag over GrasArt. Wij geven vooraf advies en uitleg op maat zodat u zelf de verschillen in producten en prijzen kunt zien. Als u wenst ontvangt u een passende offerte en bij akkoord installeren we volgens afspraak.

Het kunstgras van GrasArt is te bezichtigen in onze showroom. Maak van te voren even een afspraak, dan weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben.

Wij verkopen en installeren natuurlijk kunstgras.

Met Gras Art maakt u van iedere tuin een plaatje. Ons kunstgras is op het eerste gezicht niet van natuurlijk gras te onderscheiden.  Wel biedt het talloze voordelen die natuurlijk gras niet kan bieden.

Voor elke tuin, smaak en wens bieden we een passende product combinatie. Wilt u robuust, natuurlijk of extra zacht kunstgras? U vindt uw ideale grasmat in onze uitgebeide collectie. Wij adviseren er graag de passende ondergrond bij.

Met al ons kunstgras heeft u:

1. weinig tot geen onderhoud.

2. het gehele jaar door een frisse en groene tuin

3. geen groene vlekken in kleding

4. geen modder rond het zwembad

5.  en het gras is UV-bestendig


Voor elke toepassing heeft Gras Art een passend product.

 

Britt

Degelijke grasmat met een fraaie uitstraling. Is zeer geschikt voor intensief gebruik, in siertuinen en landscaping. Poolhoogte 40mm


 Triple S

Soft pool, zeer aanfenaam voetcomfort. Geschrikt voor siertuinen. Poolhoogte 4


 

Emerald

Natuurlijke uitstraling, is zeer geschrikt voor intensief gebruik. Weinig tot geen glans. Poolhoogte 25mm


 

 Mason

Mason is een bijzondere kwaliteit on de echtheid van gras te everaren. De inkijk is van alle zijdes zéér natuurlijk. Een aanrader voor siertuinen. Poolhoogte 47mm.

 

 

 Maxx Natural

Dit speciale kunstgras benaderd echt gras op de beste manier. Zeer mooie en natuurlijke donkergroene kleur. Poolhoogte 45mm met een verwilderd reliëf waardoor het nog meer natuurlijk gras benadert. Zeer geschrikt voor siertuinen.


Gras Art kunstgras is eenvoudig zelf te leggen. Bij grote oppervlaktes of projecten met veel hoeken en naden, adviseren wij het leggen over te laten aan een deskundige.