Over ons

 Hartelijk welkom op de website van Houtenveranda.nl   Houtenveranda.nl is een onderdeel van Arundo reed.nl.  Sinds 1990 is Tom Maul actief geweest in zijn bedrijf Hoveniersbedrijf Maul.  en sinds 2005 gespecialiseerd  in het bouwen van houten veanda.  Vanaf Mei 2018  is het Hoveniersbedrijf gestopt. Houtenveranda.nl is overgenomen/ondergebracht in ons andere bedrijf,  Arundo Reed B.V     U kunt nog altijd bij ons terrcht voor kleine tuinwerkzaamheden.  Uw veranda en tuin 

Een website kan natuurlijk niet dezelfde indruk achterlaten als een drankje op een fraaie veranda, een geurende tuin of een vijver met planten en vissen. Maar op onze site kunt u wel zien wat wij kunnen doen met uw wensen in uw tuin.  Kijk op de pagina "product foto's en inspiratie foto's" om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. 

Wij maken uw veranda geheel naar wens en op maat,

Maar wij maken natuurlijk niet alleen een fraaie veranda voor u.

Bij ons kunt u terrecht voor uw tuinhuis, prieel, tuinkamer, buitenkeuken, tuinkantoor, atelier, buitenkamer, schuurtje, sauna, pool house, en nog veel meer houtbouw naar wens.


Een afspraak? 

Wenst u ook z'n mooie houten veranda of terrasoverkapping? Wilt u ook elk seizoen heerlijk buiten kunnen genieten?  Maak eens een vrijblijvende afspraak, bij voorkeur in uw eigen tuin. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, om een kijkje te nemen naar opties en mogenlijk heden voor een veranda  Wij zijn een professionele hovenier en tuinarchitect die u beslist goede ideeën aan de hand kan doen voor een prachtige inrichting van uw tuin.  Laat u inspireren door onze kennis van veranda's, tuinen, bloemen en planten. Vanuit onze rijke ervaring kunnen wij u praktische tips geven die resulteren in een inrichting die volledig op uw budget en uw wensen is afgestemd. 

 
Werkgebied