Houtenveranda.nl

Wilt u elk seizoen volop kunnen genieten van uw tuin?

Creëer een eenheid tussen uw tuin en woning.

Een houten veranda biedt huiselijke comfort, is een aanwinst voor alle seizoenen en is een heerlijke plek om met familie en vrienden samen te zijn. Bovendien geeft een veranda je woning meerwaarden.

Wilt u een houten veranda aan uw huis bouwen, een houten veranda aan de schuur, kan ook een houten veranda vrij staand in de tuin , alles is mogenlijk.

Beperk u niet tot vaste modellen en maten, Want daar zit net niet uw maat veranda bij, of uw tuin loopt misschien wel schuin af.   Wij bouwen de houten veranda op maat geheel naar uw wens. Een maatwerk veranda wordt volledig naar uw ideeën, en wensen ontworpen. Wij zullen u daarbij uiteraanrd van degelijk advies voorzien.

Veelal bouwt Houtenveranda.nl de veranda van Lariks/ Douglas.

Houtenveranda.nl kan u ook iets speciaals bieden voor op het dak van de veranda.

Wij hebben voor u kunstriet.   Kunstriet heeft de voordeel dat het op elke dakhelling kan, dus ook op het veranda dak met 18% hellings graden.

Arundo reed kunstriet voor daken vergaat niet, er is geen vogelvraat en geen onderhoud. dus u kunt er vele vele jaren van genieten.

En het kunstriet geeft u tuin ook een gezellige en natuurlijke uitstraling.

Er zijn natuurlijk nog meerdere andere mogenlijk heden voor uw verandadak.

Een platdak, voor een strakkere uitstraling.

Een dakpannen dak, stoer en robuust.

Een polycarbonaat dak, als je toch echt wel wat meer licht in de woning wilt laten binnen komen.

Wat dacht u van een houten veranda dak met sedum?

Daarnaast zijn er nog vele opties voor uw houten veranda op maat.  Wat dacht u een veranda met lichtstraat, een schuurtje verwerkt in de veranda.

Gezellig met hekjes of een glazen schuifwand.

Doe een veranda inspiratie op en kijk bij de "producten" ,  hier ziet u de vele houten veranda overkappingen die wij in de afgelopen jaren door heel Nederland geplaatst hebben.

Wilt u een houten veranda laten plaatsen, of een tuinkamer, gaat u nu eindelijk die stap zetten en uw wens in vervulling laten gaan?

 

Wat kost een houten veranda?  Neem contact met ons op en binnen 1 dag heeft u een richtprijs voor uw veranda.