Over ons

Hartelijk welkom op de website van Houtenveranda.nl   Houtenveranda.nl is een onderdeel van Hoveniers­bedrijf Maul.  Sinds 1990 is Hoveniersbedrijf Maul al een actief bedrijf. Onder leiding van de heer Maul werken enthousiaste mensen dagelijks aan verschillende tuinen en plantsoenen voor particulieren, bedrijven en instellingen, en sinds 2005  gespecialiseerd in het bouwen van veranda's. Wij willen u graag een indruk geven van ‘ons kunnen’,

Uw veranda en tuin 

Een website kan natuurlijk niet dezelfde indruk achterlaten als een drankje op een fraaie veranda, een geurende tuin of een vijver met planten en vissen. Toch kunt u hier even kijken wat wij kunnen doen voor uw tuin of vijver. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in beregening en bouwen wij schitterende veranda’s. Kijk op de pagina "foto galerij" om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. 

Wij maken uw veranda geheel naar wens en op maat,

Maar wij maken natuurlijk niet alleen een fraaie veranda voor u.

Bij ons kunt u terrecht voor uw tuinhuis, prieel, tuinkamer, buitenkeuken, tuinkantoor, atelier, buitenkamer, schuurtje, sauna, pool house, en nog veel meer houtbouw naar wens.


Een afspraak? 

Maak eens een vrijblijvende afspraak, bij voorkeur in uw eigen tuin. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, om een kijkje te nemen naar opties en mogenlijk heden voor een veranda  Wij zijn een professionele hovenier en tuinarchitect die u beslist goede ideeën aan de hand kan doen voor een prachtige inrichting van uw tuin.  Laat u inspireren door onze kennis van veranda's, tuinen, bloemen en planten. Vanuit onze rijke ervaring kunnen wij u praktische tips geven die resulteren in een inrichting die volledig op uw budget en uw wensen is afgestemd. 

Goed werk 

Wanneer wij voor u het werk uitvoeren, dan weet u zeker dat de werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Straatwerk dat er perfect bij ligt en een gazon dat er strak uitziet. Kortom, bij hoveniersbedrijf Maul is uw tuin in professionele handen.


Werkgebied